Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

ΣΥΡΙΖΑ ΑΧΑΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΧΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

Με μαζική παρουσία μελών του, που ξεπέρασε τις δυο εκατοντάδες, η επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαία, συνεδρίασε την Τρίτη 30/6 στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου και προχώρησε 1. Στην αποτίμηση του αποτελέσματος των Ευρωεκλογών , εξετάζοντας αναλυτικά τα αίτια που οδήγησαν στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα και 2) στην αναζήτηση τρόπων με τους οποίους η αγωνιστική παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει πιο μόνιμη και αποτελεσματική σε κάθε κοινωνικό μέτωπο και χώρο.
3. Αποφασίσε να απευθύνει θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό στους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες που αγνοώντας τους κράχτες του συντηρητισμού και των ΜΜΕ , υπερψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ , δηλώνοντας την απόφαση τους να παραμείνουν στρατευμένοι στην υπόθεση της Αριστεράς.
4. Η συνέλευση αυτή δήλωσε ξεκάθαρα πως παλεύει για να δυναμώσει ο ΣΥΡΙΖΑ την παρέμβαση του δίπλα στους εργαζόμενους και τους νέους απέναντι στην κρίση και την κυβερνητική πολιτική όποια και αν είναι. Παλεύει για λειτουργία του ΣΥΡΙΖΑ ανάλογη με τα μεγάλα του καθήκοντα, παλεύει για την υπεράσπιση του εγχειρήματος της ενωτικής κ ριζοσπαστικής Αριστεράς, που αποτελεί επιθυμία και ανάγκη του λαού της Αριστεράς.

ΣΥΡΙΖΑ – ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΧΑΙΑΣ , ΠΑΤΡΑ 1/7/09

Δεν υπάρχουν σχόλια: